top of page
Test17.png

Heling uden invasiv behandling

Vi er her for at gøre en forskel for sundheden

Kigger man på det store billede, er folkesundheden på vej i den forkerte retning, selv om alternative behandlingsformer og naturmedicin vinder indpas. Det er derfor vi er her.

Det hele startede med et ønske om at tilbyde behandlinger, som hjælper og kan forbedre sundheden hos mennesker – men også realiserer vores ønske om at udføre meningsfuldt arbejde, der virkelig gør en forskel og øger livskvaliteten for andre mennesker.

Det blev til den første CryoVital klinik i Lyngby – og vi fandt ret hurtigt ud af, at hvis vi ville være garanteret tilfredstillende service, support og have adgang til fast og billig levering af nitrogen, så måtte vi skabe det selv.

Sammen med alt det uddannelse der er tilgængeligt, erfaring fra vores klinik og benhårdt arbejde med at lande de bedste aftaler på nitrogen skabte vi Skandinavisk Body Vital, som er uafhængigt af CryoVital –  det gør, at vi i dag, både er dem, der har mest erfaring, yder den bedste service og har de bedste og mest sikre aftaler på nitrogen, samtidigt med at vi tilbyder de bedste produkter på markedet.

Skandinavisk Body Vital står også for at tilbyde CryoVital, som franchisekoncept, fordi du her får den perfekte kombination af det, vi brænder for - nemlig at tilbyde behandlinger, der virker uden invasive indgreb og garanti for at vores klinikker og kunder hele tiden får den hjælp og uddannelse, der er essentiel for at gøre den forskel, vi mener, er både vigtig men også meget nødvendig, hvis vi vil ændre på folkesundheden. 

 

Skandinavisk Body Vital står og å for at tilbyde CryoVital, som franchisekoncept, fordi du her får den perfekte kombination af det, vi brænder for - nemlig at tilbyde behandlinger, der virker uden invasive indgreb og garanti for at vores klinikker og kunder hele tiden får den hjælp og uddannelse, der er essentiel for at gøre den forskel, vi mener, er både vigtig men også meget nødvendig, hvis vi vil ændre på folkesundheden. 

DSC_4486.dng
DSC_3914.dng
bottom of page